Vahingon syy ja ilmoittajan tiedot

Jos ilmoitat useammasta eri sairaudesta, tapaturmasta tai muusta vahingosta - ole ystävällinen ja tee jokaisesta vahingosta erillinen vahinkoilmoitus korvauskäsittelysi sujuvuuden varmistamiseksi.
Käsittelemme asiakkaidemme henkilötietoja noudattaen kulloinkin voimassaolevaa vakuutus- ja tietosuojalainsäädäntöä. Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä löytyy osoitteesta: https://www.if.fi/henkilotietojen-kasittely.
Henkilöstön Sairaanhoitovakuutus/TerveysPlus
Tästä vakuutuksesta voit hakea korvausta sairauden ja tapaturman kuluista valitun vakuutusturvan mukaisesti.

Tapaturmavakuutus
Tästä vakuutuksesta voit hakea korvausta tapaturman kuluista valitun vakuutusturvan mukaisesti.

Matkavakuutus
Tästä vakuutuksesta voit hakea korvausta matkavahingon kuluista. Kyseessä voi olla matkasairaus, matkatapaturma, matkan peruuntuminen tai matkan myöhästyminen/keskeytyminen.

Komennusmatkavakuutus
Tästä vakuutuksesta voit hakea korvausta komennusmatkavahingon kuluista. Kyseessä voi olla matkasairaus, matkatapaturma, matkan peruuntuminen tai matkan myöhästyminen/keskeytyminen. Mikäli vakuutukseen sisältyy myös terveydenhoitoturva, voit hakea kuluja tästä.

Vahingon syy

Haen korvausta: *

 
Vahingon syy: *
Jos vakuutuksesi on 000-alkuinen, vakuutusnumero on 10 numeroa pitkä. Mikäli kohdeturvanumero on tiedossasi, voit lisätä sen kohdeturva -kenttään (3 numeroa).

Jos vakuutuksesi on 009-alkuinen, vakuutusnumero on 13 numeroa pitkä. Merkitse ensimmäiset 10 numeroa vakuutusnumero -kenttään ja 3 viimeistä numeroa kohdeturva -kenttään.

Jos vakuutuksesi on SP-alkuinen, kirjoita vakuutusnumero –kenttään koko vakuutusnumero SP-kirjaimet mukaan lukien. Kohdeturvanro –kenttä tulee jättää tyhjäksi.

Vakuutustiedot

Vakuutusnumero *
   
Kohdeturvanro
   

Ilmoittaja

Jos täytät lomakkeen toisen henkilön (vakuutetun) puolesta, ilmoita tässä kohdassa omat yhteystietosi. Jos täytät vahinkoilmoituksen yrityksen edustajana, ilmoita myös yrityksen nimi.
Sukunimi *
 
Etunimi *
 
Yritys
Sähköpostiosoite
 
Puhelinnumero
 
Jos olet myös vakuutettu, voit valita tämän vaihtoehdon, jolloin yhteystietosi täydentyvät näihin kohtiin automaattisesti
Ilmoittaja on myös: